Zon, zee, strand! Wat is er nu lekkerder dan dat? ‘Van zwembroek tot winterjas’, strandtent Tijn Akersloot is het hele jaar open. Voor ons absoluut een favoriete plek. Bij Tijn Akersloot in Zandvoort kun je niet alleen het hele jaar terecht, ook iedereen kan hier terecht. Surfers, toeristen, wandelaars, kids en jong hip. Je voelt je hier zeker op je plek.

Tijn Akersloot 4

Dit strandpaviljoen is groot en gezellig. Opwarmen in de winter bij de openhaard, neem plaats op een lekkere bank of aan de leestafel. In de zomer natuurlijk op het grote terras om van de zon te genieten. Met een beetje mazzel op de ligbedden of strandstoelen. Want het is hier wel altijd druk, zeker op zondag is het een plekje veroveren. Als het wat kouder wordt pak je een dekentje (aan alles is gedacht), of verkas je naar binnen. Tijn Akersloot heeft over de hele breedte ramen. Licht en het hele jaar door dus zon, voor of achter het glas. De zee is je uitzicht. Een fijn muziekje op de achtergrond maakt het af. Dit is de ultieme ongedwongen sfeer. Wat wil een mens nog meer?

Tijn Akersloot Zandvoort 2

Tijn Akersloot Zandvoort 3

Tijn Akersloot beschikt over een uitstekende kaart. In de winter en zomer een ander menu, maar vaste gast zijn de steenoven pizza’s (circa €13). Dunne echte Italiaanse exemplaren, jummie. De kaart is aangevuld met andere lekkere happen: vis- of vleesgerechten (circa €20), maaltijdsalades (circa €14) en fijne desserts. Rond ontbijt- en lunchtijd valt er ook genoeg te smullen. Denk aan biologische yoghurt met granola, roerei, ciabatta’s, sandwiches, soep en sjakes & juices. Voor de surfer is er special surf food, bijvoorbeeld Tyn’s beef burger of pita Haloumi. Op de tropische zomeravonden gaat de BBQ aan, en schep je op wat je lekker vindt.

Tijn Akersloot Zandvoort 5

Tijn Akersloot ademt naast ‘relaxedheid en zomer’ ook ‘surfspot’. Surf en sport zijn onlosmakelijk verboden aan deze strandtent. Met de ligging als één van de laatste strandtenten van Zandvoort is het hier iets rustiger in zee en op het strand. De condities zijn ideaal voor wind- en golfsurfen, maar ook voor suppen. Checken of er golven zijn? Bel even met Tijn, zij weten het. Surflessen kan hier ook. Heb je niks met surfen? Dan is het ook heel fijn als uitzicht. De ideale hangout in zomer en winter!

Tijn Akersloot Zandvoort 1

Perfect voor: strandbezoekjes in winter en zomer, kindvriendelijk, surfen, vriendengroepen, feesten & partijen, lekker eten aan het strand, stelletjes
Prijs: medium
Reserveren: kan hier
Wifi: Ja
Social media: Facebook en Twitter
Mozzies: 5

Tijn Akersloot
Boulevard Paulus Loot 1
2042 AD Zandvoort
www.tijnakersloot.nl

Openingstijden
Hele jaar door
Elke dag 09.00 – 24.00 uur

Haarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie