Het is weer tijd voor een feestje in Haarlem! ‘Alleen maar leuke mensen’ organiseert de nieuwe editie ‘Let’s Groove’ op zaterdag 25 maart in de Stalker. Natuurlijk met diverse dj’s en ander vertier. Een LEUK feestje met zoals de naam al zegt, een hoog groovy karakter. Kom je ook?

alleen-maar-leuke-mensen-23

Dit Groovy feest is verdeeld over twee area’s: de “GROOVYWONDERLAND-area” en de “FREAKINANDFREAKOUT-area”. In de GROOVYWONDERLAND-area de super line-up met FERRY MAAT & the one and only original SOULSHOW (wereldberoemd in de jaren 80!), de jongens van LARRYKOEK met hun soulfullygroovydiscohouse-sound en niemand minder dan CASSIE 6 (Wicked Jazz-sound, ADE, de beroemde MTC-party’s en dj-sets all over the world met o.a. Masters at Work, Kerry Chandler, Frankie Knuckles eva). Groovyness alom.

LETSGROOVE

In de ‘FREAKINANDFREAKOUT-area’ gaat het helemaal los. SUPERWOW (Milkshake-festival, lNow&Wowfest / MTC Party) host deze area. In een flamboyante groovy setting draaien charismatische TED LANGENBACH, het female dj-duo HOLLYWOOD & VINE met hun Chigacodiscogooldschooldeepitalohousesound en rising upper&underground DJ-star BORIS ROSS en hun “surrealistic dancers”. Het wordt een hele bijzondere groovy avond, back to the roots en weer terug!

alleen-maar-leuke-mensen-22

Start de avond goed met een Groovy diner bij Cafe Colette. Speciaal voor Let’s Groove is er bij dit restaurant een mooi pre-party menu van 28,50 samengesteld. Reserveren kan via www.cafecolette.nl ovv ‘Alleen Maar Leuke Mensen’. Early bird tickets zijn inmiddels uitverkocht, maar reguliere kaarten zijn hier nog gewoon te koop.

alleen-maar-leuke-mensen

Alleen maar leuke mensen feest presents: Let’s Groove
Zaterdag 25 maart
20.00 tot 02.00 uur (door de zomertijd wordt dit 03.00 uur)
www.amlmf.nl

Locatie:
Club Stalker
Kromme Elleboogsteeg 20
2011TS Haarlem

Facebook event >
TICKETS: koop ze hier

Dit is een Sponsored Story

Haarlemse nieuwtjes en blogs in je inbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief >

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!