De leukste winkelstad van Nederland organiseert zaterdag 9 juni weer Haarlem ShoppingNight. Dat betekent shop till you drop, want de winkels zijn tot 12 uur ’s avonds open. Een meters lange rode loper wordt voor ons shoppers uitgelegd door de gehele stad. Volg de loper en struin langs de leukste winkels van de Haarlemse binnenstad.

Shoppingnight Haarlem 1

De ShoppingNight is inmiddels een begrip in Haarlem. Elk jaar is dit de aftrap van de zomer. Dit is winkelen voor gevorderden vol vertier, korting, muziek, eten en modeshows. ShoppingNight is door de hele binnenstad heen. In de Grote Houtstraat is een grote modeshow. Deze begint ter hoogte van nummer 139 en eindigt op de Grote Markt. Daar is de Ibizamarkt vol met kraampjes. Voor de lekkere trek tussendoor is een foodcourt in de Schagchelstraat, en foodtrucks op de Grote Markt.

Haarlem-Shopping-Night-1

Verder doet eigenlijk de hele stad mee. Hele straten vieren samen feest, en ook veel winkels doen zelf acties. In de Kleine Houtstraat is bijvoorbeeld muziek, Hudson’s Bay geeft extra korting, en bij The Apple Store worden bellicon trampoline sportlessen aangeboden. Maar misschien wel het allerleukste: bij bijna alle winkels is veel korting. Altijd fijn 🙂

Alle info over Haarlem Shopping Night vind je hier.

En vergeet onze shopping pagina niet, hier vind je tips over de leukste en hipste winkels van Haarlem.

Haarlem ShoppingNight
9 juni 2018
Tijd 18.00 – 00.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!