Knus, origineel, beregezellig, cultureel, muzikaal en typisch Haarlems, dat is het Huiskamerfestival. Nestel je gezellig in één van de 12 huiskamers van de bewoners van de Vijfhoek. Zij stellen tijdens dit unieke festival hun huiskamer ter beschikking als podiumplaats. Lekker op de bank, tussen de vazen, schilderijen en fotolijstjes in.

huiskamerfestival-haarlem haarlem-vijfhoek-huiskamerfestival

Het Huiskamerfestival is een mix van cabaret, muziek en toneel. Aanstormend talent laat in de verschillende huiskamers zien wat zij zo goed kunnen. Meeslepend en grappig, echt genieten. Juist door de intieme huiskamersfeer wordt is het zo intiem. Struinend door de gezellige straatjes van de Vijfhoek ga je als bezoeker van het Huiskamerfestival drie huiskamers, en dus ook drie verschillende optredens af. Je kiest zelf welke, vol = vol.

En dat vol = vol is dit jaar helaas wel heel snel het geval. Het festival is na een paar jaar zo populair dat de kaartjes binnen een sneltreinvaart zijn verkocht. Helemaal uitverkocht dus. Maar, er is hoop. Vanaf 18.00 uur wordt het plein van de Vijfhoek omgetoverd tot festivalterrein(tje), met diverse live optredens, silent disco, drankjes en dansjes. Ook beregezellig dus, want dat is het eigenlijk altijd in de Vijfhoek. Toegang gratis en voor iedereen, zo kun je toch nog sfeer proeven.

vijfhoek-huiskamerfestival optreden-huiskamerfestival

Daarnaast doet Haarlem City Blog verslag van het Huiskamerfestival aanstaande zondag. Houdt ons dus in de gaten voor foto’s en filmpjes. En like even de Facebook pagina van het Huiskamerfestival, zo ben je er volgend jaar in ieder geval wel op tijd bij 🙂

Het Huiskamerfestival
Zondag 22 september 2013
Vanaf 15.00 uur (18.00 uur start feest op het Vijfhoekplein)
Uitverkocht

Café de Vijfhoek
Wolstraat 20
2011 ZA Haarlem
Facebook/hethuiskamerfestival

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!