Yoga is hot! Zelfs zo hot dat wij een eigen Yogafestival hebben. Op 20 en 21 juni is de tweede editie van dit festival bij Elswout in Haarlem. Het thema dit jaar is ‘genieten’. Voor iedereen, en met een veelzijdig programma vol workshops.

yogafestival haarlem

Tijdens deze twee dagen worden maar liefst 70 yogalessen gegeven, maar ook workshops, lezingen en massages. De lessen worden gegeven in verschillende tenten door professionele docenten, voornamelijk uit Haarlem maar ook landelijk bekende namen. De kick off is met speciale gast Silvia Neri uit New York. Nieuw dit jaar zijn de lezingen in de speciale lezingentent.

Foto_YFH_familieyoga

Dat yoga voor iedereen is blijkt wel uit het programma. Er is kinderyoga, yoga speciaal voor de man onder ons, familieyoga en dus dertig verschillende soorten yoga. Voor beginners en gevorderden. Echt iedereen kan deze dag terecht. Landgoed Elswout is ook nog eens een prachtige locatie in het groen. Dat is dus zeker genieten.

Voor kids van 2 tot 12 is er een kinderprogramma met verschillende yoga. Ook is er een familieyoga. Even geen yoga? Kinderen kunnen ook schilderen, knutselen, koken en spelletjes spelen.

Yogafestival Haarlem 2

Voor de volwassen onder ons is er ook ander vertier dan yoga. Om de festivalsfeer compleet te maken is er live muziek, dans, eten en kun je rondstruinen op de gezellige bazar. Yoga en gezonde voeding gaan hand in hand. Het eten is dan ook zoveel mogelijk van lokale cateraars, biologisch, gezond en lekker!

Yogafestival Haarlem
20 en 21 juni 2015
Landgoed Elwout
Elswoutlaan 12
2051 AE Overveen
www.yogafestivalhaarlem.nl

Weekendkaart: €70
Dagkaart: €47,50

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!