Vanaf nu kunnen wij ein-de-lijk voor de echte Nespresso cupjes in Haarlem terecht. De Nespresso Boutique in de Barteljorisstraat is geopend. Cupjes in alle smaken, Nespresso apparaten, accessoires en de gelegenheid om te proeven met bijbehorend advies van de koffiespecialisten. Het is er allemaal.

Nespresso-Haarlem-1

In de gloednieuwe winkel prijken de cups aan de muur, 23 smaken maar liefst. Met drie specials: caramel, vanille en cacao. Nespresso streeft ernaar echte barista koffie te maken. De ‘grand crus’ hebben verschillende landen van herkomst en ieder een eigen blend. Duurzaam gemaakt en met een eigen smaak. De temperatuur, druk en receptuur maken de koffie. Welke smaak kies je dan? De koffiespecialist is er altijd om je advies te geven.

Nespresso-Boutique-Haarlem-4

George Clooney was niet bij de opening, maar wij wel. De winkel is mooi en overzichtelijk. Het is nog best een kunst je favoriete koffie uit te kiezen. Lungo of espresso, sterk of bloemig. Ze smaken goed. Wij gingen lekker wakker de winkel uit 🙂

Nespresso-Boutique-Haarlem-2

Naast heel veel koffie en aanverwante artikelen is er meer te beleven bij Nespresso. Er worden Masterclasses gehouden in kleine groepen. Leer koffie drinken als echte koffiekenner, proef verschillende smaken en leer over het proces van koffie. Neus open, roeren door de cremalaag, aroma’s opnemen, en slurpen maar. Want zo hoort het! De masterclasses zijn bijna iedere dag en gratis. Inschrijven kan via de site.

Nespresso-Haarlem-3

Nespresso Boutique
Barteljorisstraat 23
2011 RB Haarlem
www.nespresso.com

Openingstijden
Ma: 12.00 – 18.00 uur
Di:10.00 – 18.00 uur
Wo: 10.00 – 18.00 uur
Do: 10.00 – 18.00 uur
Vr: 10.00 – 21:00 uur
Za: 10.00 – 17.30 uur
Zo: 12.00 – 17.00 uurHaarlem City Blog

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie