Al sinds 2004 is Number Nine een begrip in Haarlem, begonnen met één kledingwinkel op huisnummer 9 van de Kleine Houtstraat en sinds een aantal jaar ook te vinden op de Kruisstraat. De modewinkels hebben elk een eigen stijl, maar je weet zeker dat je er bij beide aan het juiste adres bent voor de tofste fashion van te gekke merken uit de hele wereld. Met zorg uitgezocht. En dat maakt het zo’n succes!

 

Number Nine kledingwinkel Kleine Houtstraat Haarlem

 

Lifestyle stores

De winkels zijn groot en draaien om inspiratie en shopgemak. Dit in combinatie met de persoonlijke service, de continu wisselende collecties en de sterke prijs-kwaliteitsverhouding maakt een bezoek aan Number Nine zeker de moeite waard! Het personeel staat hier altijd voor je klaar om je vriendelijk te helpen en adviseren. Zo scoor je net even dat andere unieke item. De kleding is overigens voor mannen en vrouwen, hier kun je dus samen shoppen!

 

Number Nine kledingwinkel Kruisstraat Haarlem

 

In deze zogenoemde lifestyle-stores zijn naast veel mooie kledingmerken ook accessoires voor in huis, meubels en andere design items te vinden. Van koffiekoppen tot gebreide dekens en boeken. Zoals wij van Number Nine gewend zijn, allemaal met aandacht uitgekozen door het specialistische team. Vernieuwend en fris, met merken van over de hele wereld.

 

 

Kleine Houtstraat

De eerste Number Nine begon op nummer negen van een van de gezelligste Gouden Straatjes: de Kleine Houtstraat. Het lievere zusje van de Grote Houtstraat en een van de straten waar het échte Haarlem te zien is. In deze karakteristieke winkel met oude Haarlemse puien en prachtig glas-in-lood vind je een kleurrijke, maar nuchtere collectie kleding van toffe, hippe merken. Voor zowel mannen als vrouwen shop je hier de leukste outfits. De winkel is groot, door een bijna geheime doorgang ga je van de ene naar de andere kant. En wat ziet het er allemaal stijlvol uit!

 

Number Nine kledingwinkel Kleine Houtstraat Haarlem Number Nine kledingwinkel Kleine Houtstraat Haarlem

 

Kruisstraat

Aan het begin van de stad (ten minste, als je vanaf het station komt) zit de tweede parel. Deze lichte winkel straalt dezelfde stijlvolle sfeer uit als de andere Number Nine, maar dan een tikkeltje meer naturel. Hier vind je naast fijne all-time-favourites ook de juiste basics die je altijd in je kast wil hebben liggen. Met hier een daar een toffe uitschieter, zoals vrolijke sokken, een felgekleurde top of een T-shirt met een eigenzinnig borduursel. Wij houden ervan!

 

Number Nine kledingwinkel Kruisstraat HaarlemNumber Nine kledingwinkel Kruisstraat Haarlem

 

Number Nine begon ooit in Haarlem, maar zit inmiddels ook in Amsterdam en Utrecht. Ook zeker een bezoek waard als je in de buurt bent, want iedere winkel is uniek en heeft een andere collectie. En je bent er ook nog eens welkom voor een kop goede koffie!

 

Contact

Number Nine – Kleine Houtstraat
Kleine Houtstraat 9
2011 DD, Haarlem

Number Nine – Kruisstraat
Kruisstraat 34-36
2011 PZ, Haarlem

023-5344093
www.numbernine.nl

facebook.com/NR9
instagram.com/numbernineofficial

 

Openingstijden

Maandag, 12.00 – 18.00
Dinsdag, 10.00 – 18.00
Woensdag, 10.00 – 18.00
Donderdag, 10.00 – 18.00
Vrijdag, 10.00 – 18.00
Zaterdag, 10.00 – 18.00
Zondag, 12.00 – 17.30

Volg ons!
Volg Haarlem City Blog via Social Media en blijf op de hoogte van de leukste plekken van Haarlem & omgeving!



dit is de locatie